nuat phaen

varför thaimassage?

I vårt stressade och jäktade samhälle förlorar vi mer och mer kontakten med vår kroppar. Därför har vi ett ökande antal sjukskrivningar som leder till utbrändhet med fysiska och psykiska problem.
Allt fler människor söker numera fysisk och mental avkoppling för att motverka kroppens negativa signaler.

Thaimassage har praktiserats i mer än 2500 år.
Massösen arbetar med kroppens energilinjer. Mad en blandning av akupressur och yoga, stretchas musklerna ut, vilket öppnar energiflödet och balans uppstår. Massösen använder fingrar, händer, fötter, knän och armbågar för att arbeta igenom energilinjer, muskler och akupressurpunkter.
De blockeringar som orsakar smärta och värk lösgörs genom thaimassagens fysiska bearbetning. Genom årtusenden har thaimassagen utvecklats. Man ser till kroppen som en helhet. Problem ochvärk i en kroppsdel kan ha sitt ursprung i en annan kroppsdel. Man får en djupare effekt eftersom man arbetar igenom hela kroppen. Rätt utförd är det en mycket effektiv massage för att lösa upp spänningar och blockeringar i kroppen.
Thaimassage passar de flesta människor. Den är effektiv och ger en djup vila och avslappning. Man varvar ner och glömmer stressrelaterade problem.
Om man tar thaimassage regelbundet, sträcks leder och muskler ut till sina normala vilolägen och hela kroppen mår bättre.
De unika stretchmomenten är bra för människor som är stela. Effekterna kan liknas vid yoga. Thaimassage kallas ibland för den lates yoga. Blockerad energi och spänningar i kroppen frigörs genom långsamma, djupa tryck vid energilinjer. Nervbanor och blod stimuleras och detta ger möjlighet till självläkning.


För att bli av med slaggprodukter i kroppen efter massage, bör man dricka ett glas vatten eller juice.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.10 | 13:37

rod Ring mig på tfn 0760 914 107
Phet

...
28.10 | 12:23

hej undrar på om du har någon anna att rekommendera

...
17.06 | 22:15

Tråkigt att den bästa ej kan fortsätta. Kan Du rekommendera någon annan som är lika bra? Jag hoppas att allt går bra för dig.

...
04.04 | 12:25

Hej Kristina!
Tack för din kommentar. Du kan nå mig på telefon 0760 914 107
Hälsningar
Phet

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS